Μεσαρά: Βουτιά ποδηλατών στα μπάζα της ΔΕΗ στα Καπαριανά! - Δείτε εικόνες
Μεσαρά: Βουτιά ποδηλατών στα μπάζα της ΔΕΗ στα Καπαριανά! - Δείτε εικόνες

Μεσαρά: Βουτιά ποδηλατών στα μπάζα της ΔΕΗ στα Καπαριανά! – Δείτε εικόνες

Τα μπάζα που επί μέρες παραμένουν σε κεντρικά σημεία και δρόμους λόγω έργων της ΔΕΗ ήταν ή αιτία πρόκλησης ενός ακόμα τροχαίου ατυχήματος…

Αυτή τη φορά, θύμα έπεσε ένας ποδηλάτης όταν σ5ην προσπάθεια του να παρακάμψει τα μπάζα, γλίστρησε, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά (κάταγμα ισχίου).

Αμέσως μετά ήρθε ασθενοφόρο που ειδοποίησε ο άλλος ποδηλάτης που ήταν παρέα και τον οδήγησε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες!

Αξίζει να πούμε ότι είναι ευχής έργο που δεν έχει συμβεί ακόμα κάποιο σοβαρό ατύχημα στον πιο πολυσύχναστο κόμβο της Μεσαράς, στη Ζαριανή διασταύρωση. Είναι απαράδεκτο να παραμένουν επι τόσες ημέρες μπάζα σε ένα τέτοιο πολυσύχναστο σημείο .

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο εργολάβος κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες για συντόμευση των έργων , ωστόσο στο σημείο αυτό έχουν προκύψει κάποια σοβαρά θέματα από την διασταύρωση πολλών δικτύων που διέρχονται από εκεί , με αποτέλεσμα να καθυστερεί η ολοκλήρωση τους.

Τελευταία βέβαια προέκυψε και θέμα με την αρχαιολογία λόγω των θεμελίων της παλιάς Βρύσης Καπαριανών που βρέθηκαν στο χαντάκι.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες το μαρτύριο οδηγών, κατοίκων και καταστηματαρχών πρόκειται να τελειώσει σύντομα (;), καθώς τα τελευταία γεγονότα ανησύχησαν και τον εργολάβο.

Ωστόσο γεννάται ένα ερώτημα, ελέγχεται ο εργολάβος αν λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφαλείας; Υπάρχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων;

Δείτε εικόνες όπως τις μεταφέρει όπως και το θέμα το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα