Εικόνες ντροπής από... άτυπη χωματερή σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου
Εικόνες ντροπής από... άτυπη χωματερή σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου

Εικόνες ντροπής από… άτυπη χωματερή σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου

Σε.. άτυπη χωματερή έχει μετατραπεί το σημείο, στη συμβολή των οδών Κωστή Παλαμά και Λορέντζου Μαβίλη, στα Τρία Πεύκα μέσα στη πόλη του Ηρακλείου. 

Το… φαινόμενο αυτό διαρκεί αρκετό καιρό και παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, τίποτα δεν έχει γίνει..

Το πρόβλημα, χρόνιο και άλυτο, επιδεινώνεται τις μέρες του καύσωνα, αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των περιοίκων, απειλεί την υγειονομική ασφάλεια των παρακείμενων οικιών και προσμετράται ως μια δυσάρεστη, άσχημη και απωθητική εικόνα σε ένα κεντρικότατο σημείο της πόλης του Ηρακλείου από το οποίο μάλιστα διέρχονται καθημερινά δεκάδες ξένοι επισκέπτες που διαμένουν σε διπλανό ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρει καταγγέλλων στην ομάδα Ηράκλειο Κουασιμόδεια πόλη όπου προέρχονται και οι σχετικές φωτογραφίες: «Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, τη συλλογή υπογραφών, τα εξώδικα, τις γραπτές καταγγελίες προς τον Δήμο Ηρακλείου, τις υπηρεσίες του και την αρμόδια Δημοτική Τοπική Κοινότητα (4η), η άτυπη χωματερή, στη συμβολή των οδών Κωστή Παλαμά και Λορέντζου Μαβίλη, στα Τρία Πεύκα, ζει και βασιλεύει.

Το πρόβλημα, χρόνιο και άλυτο, επιδεινώνεται τούτες τις μέρες του καύσωνα, αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των περιοίκων, απειλεί την υγειονομική ασφάλεια των παρακείμενων οικιών και προσμετράται ως μια δυσάρεστη, άσχημη και απωθητική εικόνα σε ένα κεντρικότατο σημείο της πόλης του Ηρακλείου από το οποίο μάλιστα διέρχονται καθημερινά δεκάδες ξένοι επισκέπτες που διαμένουν σε διπλανό ξενοδοχείο.

Ακούμε απολογισμούς και οράματα για την πόλη, ενόψει των δημοτικών εκλογών… αλλά πώς να αποδεχθούμε την ειλικρίνεια των προθέσεων και την αλήθεια των πεπραγμένων με τέτοιες καταστάσεις…

Έλεος….».

Δείτε εικόνες ντροπής από το σημείο:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις