Γ Εθνική: Στον ΑΟΑΝ το Λασιθιώτικο ντέρμπι, έχασαν ΠΟΑ και Γιούχτας
Γ Εθνική: Στον ΑΟΑΝ το Λασιθιώτικο ντέρμπι, έχασαν ΠΟΑ και Γιούχτας

Γ Εθνική: Στον ΑΟΑΝ το Λασιθιώτικο ντέρμπι, έχασαν ΠΟΑ και Γιούχτας

Καμία από τις δύο Ηρακλειώτικες ομάδες που αγωνίστηκαν σήμερα στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής δεν… χαμογέλασε, καθώς τόσο ο ΠΟΑ όσο και ο Γιούχτας, ηττήθηκαν από Πανιώνιο και ΠΑΟ Ρουφ αντίστοιχα.

Ο ΑΟΑΝ ήταν ο μεγάλος νικητής του Λασιθιώτικου ντέρμπι με αντίπαλο τη Νεάπολη, με το συγκρότημα του Νίκου Σουργιά να επιστρέφει στις νίκες, επικρατώντας 1-3 με δύο γκολ του Μαρκάκη και ένα του Μηνά, ενώ είχε μειώσει προσωρινά σε 1-1 ο Καρακούσης.

Στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΟΑ έβαλε δύσκολα στον Πανιώνιο, αλλά ηττήθηκε 4-2 ισοφαρίζοντας δύο φορές τον «ιστορικό», αλλά στο 82’ ο Δρίτσας, κατάφερε να διαμορφώσει το 3-2 και ο Αργυρίου στο 96′ το τελικό 4-2.

Την ήττα με σκορ 2-0 υπέστη ο Γιούχτας, που ηττήθηκε από τον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Άρη Σούδας που επικράτησε 1-4 της Αναγέννησης στην Ιεράπετρα. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για 5 Δεκεμβρίου, καθώς στις 28/11 έχει προγραμματιστεί κενή ημερομηνία για τις ομάδες του 7ου ομίλου και θα υπάρξει δράση μόνο στο εξ αναβολής Αλμυρός-Πανιώνιος.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα αλλά και τη βαθμολογία στο Grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις