Μπρουσκέτα με γουακαμόλε, αυγό ποσέ και μαυρομάτικα φασόλια
Μπρουσκέτα με γουακαμόλε, αυγό ποσέ και μαυρομάτικα φασόλια

Μπρουσκέτα με γουακαμόλε, αυγό ποσέ και μαυρομάτικα φασόλια

Φτιάχνουμε μπρουσκέτα με φασόλια, αυγό και αβοκάντο για ένα απόλυτα υγιεινό brunch που θα μας κρατήσει χορτάτους για ώρες.

Υλικά

Μερίδες: 4

Για την μπρουσκέτα

    • 4 φέτες ψωμί brioche ή τσιαπάτα ολικής αλέσεως
    • 4 αυγά ποσέ
    • 1 χούφτα φύλλα βασιλικού
    • 20 γρ. ντοματίνια
    • 100 ml ε.π. ελαιόλαδο
    • αλάτι, μαύρο πιπέρι

Για το γουακαμόλε

    • 1 αβοκάντο
    • 1 μικρή ντομάτα, σε μικρά κυβάκια
    • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 1 λάιμ, τον χυμό
    • 2 κουτ. σούπας κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο
    • 2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
    • αλάτι, μαύρο πιπέρι

Για τα μαυρομάτικα

  • 150 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή olivemagazine.gr
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις