Σαράντα ημέρες χωρίς την Πένυ Μουλιανάκη...
Σαράντα ημέρες χωρίς την Πένυ Μουλιανάκη...

Σαράντα ημέρες χωρίς την Πένυ Μουλιανάκη…

Σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου, στον Ιερό Ναό του Αϊ Γιάννη Μαγγανίτη στο παρκάκι στις Άνω Αρχάνες, θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο της Πένυς Μουλιανάκη που έσβησε τόδο άδικα στην άσφαλτο…

Η 22χρονη υπήρξε προπονήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές.

Το 40ημερο μνημόσυνό του θα τελεστεί στις 8:30 το πρωί της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη ήταν συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 25 Μαρτίου, και ενώ κινούνταν στο 13ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Αρχανών, ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε στο κράσπεδο, ανατράπηκε και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Η 22χρονη Πένυ βρισκόταν στις Κάτω Αρχάνες για να επισκεφτεί τον πατέρα του συντρόφου της. Με τον σύντροφό της έμενε στις Άνω Αρχάνες και το μοιραίο βράδυ επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία φίλης της.

Στο 13ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Αρχανών το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο. Το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό και η 22χρονη, χτύπησε το κεφάλι της στο δέντρο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις