Θρήνος στη Μεσαρά για τον 24χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο
Θρήνος στη Μεσαρά για τον 24χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο

Θρήνος στη Μεσαρά για τον 24χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο

Βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς ο τραγικός θάνατος που βρήκε τα ξημερώματα ο 22χρονος Γιάννης στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Μοιρών Τυμπακίου κοντά στη Μονη Καλυβιανης.

Ο νεαρός, γιος γνωστού και πολύ αγαπητού επιχειρηματία της περιοχής, «έσβησε» στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, όταν έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ, βυθίζοντας στη θλίψη την Μεσαρά και όχι μόνο, μιας και η Κρήτη συνεχίζει να θρηνεί νέα παιδιά στους δρόμους της.

Το χρονικό

Ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Μοιρών – Τυμπακίου κοντά στη Μονή Παναγίας Καλυβιανής.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, κάτοικος Μοιρών, έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ την οποία έσπασε, με τον ίδιο να εγκλωβίζεται μέσα στο όχημα.

Στο σημείο βρέθηκαν τρία οχήματα με 9 άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μοιρών, που απεγκλώβισαν τον 22χρονο και τον παρέδωσαν χωρίς τις αισθήσεις του στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις