Βελτιώνεται η υγεία του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στο Ρέθυμνο - «Θα είμαστε όλοι μαζί δίπλα του»
Βελτιώνεται η υγεία του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στο Ρέθυμνο - «Θα είμαστε όλοι μαζί δίπλα του»

Βελτιώνεται η υγεία του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στο Ρέθυμνο – «Θα είμαστε όλοι μαζί δίπλα του»

Βελτιώνεται η υγεία του αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο.

Κρήτη: Βαριά τραυματίστηκε αστυνομικός σε τροχαίο με μηχανή – Έχασε το πόδι του μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Ο αστυνομικός πήγαινε με την ιδιωτική του μηχανή να αναλάβει βάρδια όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο. Ο Γιώργος δίνει τη δική του μάχη καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε το πόδι του από τη σφοδρή σύγκρουση.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» με ανάρτηση του, την οποία υπογράφουν οι φίλου του Γιώργου, του αστυνομικού, ενημερώνει πως η υγεία του είναι καλή, ευχαριστώντας άπαντες για την συμπαράσταση τους, ευχαριστώντας παράλληλα την διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου για την συνεργασία.

Η ανάρτηση των Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» αναφέρει: «Ως φίλοι του Γιώργου θα θέλαμε και εκ μέρους της οικογένειάς του,να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράστασή σας.Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στην έκκληση να σταματήσουν οι επισκέψεις ,κατά το δυνατόν. Ευχαριστούμε την διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου για την συνεργασία.

Ο Γιώργος είναι καλά, η υγεία του είναι καλή. Μας δίνει δύναμη απ'τη δύναμή του και την πίστη του.

Θα είμαστε όλοι μαζί δίπλα του».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις