Kέικ με φρέσκα μυρωδικά και μους ανθότυρου
Kέικ με φρέσκα μυρωδικά και μους ανθότυρου

Kέικ με φρέσκα μυρωδικά και μους ανθότυρου

Υλικά

Για μία μακρόστενη φόρμα κέικ

    • 6 αυγά
    • 350γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
    • 1 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
    • 400γρ. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
    • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
    • 1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
    • 1 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
    • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
    • 1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
    • 1 φλιτζάνι ανθότυρο, σε κυβάκια
    • 1 κουτ. σούπας δυόσμο ξερό

Για το σερβίρισμα

  • 2 βρασμένα αυγά καθαρισμένα, σε φέτες (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και από τα πασχαλινά)
  • μερικά ντοματίνια
  • λίγα φύλλα ρόκας
  • 200γρ. ανθότυρο λιωμένο με πιρούνι
  • 2 κουτ. σούπας γιαούρτι
  • 2 κουτ. σούπας δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο, ή άνηθο
  • αλάτι, πιπέρι
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή olivemagazine.gr
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 300×185