Kέικ με φρέσκα μυρωδικά και μους ανθότυρου
Υλικά
Για μία μακρόστενη φόρμα κέικ
-
- 6 αυγά
- 350γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
- 400γρ. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
- 1 φλιτζάνι ανθότυρο, σε κυβάκια
- 1 κουτ. σούπας δυόσμο ξερό
Για το σερβίρισμα
- 2 βρασμένα αυγά καθαρισμένα, σε φέτες (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και από τα πασχαλινά)
- μερικά ντοματίνια
- λίγα φύλλα ρόκας
- 200γρ. ανθότυρο λιωμένο με πιρούνι
- 2 κουτ. σούπας γιαούρτι
- 2 κουτ. σούπας δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο, ή άνηθο
- αλάτι, πιπέρι