Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής στο τηγάνι με μπρόκολο και αμύγδαλα (vid)

Υλικά
Για τις ελιές
4 κσ ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδο
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
2 κ.γ. μαραθόσπορος
1 κ.γ. κόκκοι κύμινο
1 κούπα αμύγδαλα
2 κούπες πράσινες ελιές Χαλκιδικής
3 κούπες μπρόκολο
1/2 κούπα λευκό κρασί
αλάτι – πιπέρι
Για την κρέμα
100 γρ γιαούρτι
100 γρ φέτα
Για σερβίρισμα
Μπούκοβο καυτερό Ξύσμα λεμονιού

