Το "ευχαριστώ" της οικογένειας του Γεωργίου Μαρκάκη
Το "ευχαριστώ" της οικογένειας του Γεωργίου Μαρκάκη

Το "ευχαριστώ" της οικογένειας του Γεωργίου Μαρκάκη

Η Έλσα Γ. Μαρκάκη και τα παιδιά της Άντα, Γιάννης και Τατιάνα ευχαριστούν θερμά όλους τους αγαπητούς συγγενείς, φίλους και ιατρούς- συναδέλφους του εκλιπόντος – για την παρουσία τους στην Εξόδιο Ακολουθία του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα Γεωργίου Μαρκάκη το Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

"Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ. Πρόδρομο για την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Επίσης ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, το Δήμαρχο Σητείας κ. Γ. Ζερβάκη καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης κκ. Λ. Βαμβακά και Γ. Αλεξάκη και τις Αντιδημάρχους Ηρακλείου κα Ρ. Παπαδάκη και κα. Σ. Αρχοντάκη για την παρουσία τους στην Εξόδιο Ακολουθία. Επιπλέον εκφράζουμε ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σ. Αρναουτάκη καθώς και τους Δημάρχους Ηρακλείου κ. Β. Λαμπρινό και Χερσονήσου κ. Γ. Σέγκο για τις συλλυπητήριες δηλώσεις τους.

Τα ψηφίσματα της πρυτανείας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., του Συλλόγου Φίλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κρήτης, του Μορφωτικού Συλλόγου Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΜΣΕΥΠΚ), του Δήμου Σητείας, του Συλλόγου Σητειακών Ηρακλείου «O Μύσων», του Πολιτιστικού Συλλόγου Αννισαρά, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσιδωνίου (γενέτειρας του εκλιπόντος), του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου «Αγκαλιά-ΖΩ», του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου και του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου «Λυχνοστάτης» καταδεικνύουν την πολύπλευρη προσφορά του εκλιπόντος στην κοινωνία της Κρήτης.
Επιπροσθέτως ευχαριστούμε θερμά όσα από τα Μ.Μ.Ε. τίμησαν με αφιερώματα στο πρόσωπο του εκλιπόντος την ανιδιοτελή προσφορά του στον τόπο.

Τέλος δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε φίλους – ασθενείς αλλά και αναγνώστες των έργων του εκλιπόντος – από όλη τη χώρα για τα μηνύματά τους, όπως επίσης και τους συγγενείς και φίλους που ταξίδεψαν από τόπους μακρινούς για να συμπαρασταθούν στο πένθος

μας.
Η οικογένεια Γεωργίου Μαρκάκη"

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις