Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΠΟΑ!
Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΠΟΑ!

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΠΟΑ!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΠΟΑ, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει στο Ατσαλένιο την Αναγέννηση Ιεράπετρας με 2-0, έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Φώτη Καϊμακαμούδη.

Ο ΠΟΑ από το πρώτο λεπτό προσπάθησε να πάρει την υπεροχή της αναμέτρησης και μόλις στο 4ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία όταν ο Σένκα εκτέλεσε φάουλ ο Καϊμακαμούδης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Καϊμακαμούδη να βρίσκεται ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και σε κενή εστία, ωστόσο δεν έβαλε σωστά το πόδι του με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η υπεροχή των «πρασίνων» συνεχίστηκε με τον Σαβουϊδάκη αυτή τη φορά να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Βασιλειάδη να διώχνει με δυσκολία.

Η Αναγέννηση δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 19ο λεπτό με τον Φερμίνα να σουτάρει και τον Γιαγκιόζη να ελέγχει.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΟΑ ήταν πιο απειλητικός και σπατάλησε ακόμα δύο ευκαιρίες με τους Ολιβέιρα και Ρουμπάκη, ωστόσο και αυτές οι προσπάθειες δεν κατέληξαν γκολ με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο Grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις