Realtors Kreta
Realtors Kreta

Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ρεθύμνου ο 33χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα με την κατηγορία ότι βίασε μια 32χρονη γυναίκα στα Ανώγεια Μυλοποτάμου Ρεθύμνου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο κατάστημα κράτησης θα μεταφερθεί. Η διαδικασία της ανάκρισης ήταν πολύωρη, αφού ξεκίνησε στις 10:45 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις εφτά το απόγευμα. Δεκάδες συγγενείς και φίλοι του φερόμενου ως δράστη, βρίσκονταν στα δικαστήρια από το πρωί, επαναλαμβάνοντας διαρκώς ότι ο 33χρονος είναι αθώος και ότι αυτό θα αποδειχτεί και στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια στο Ρέθυμνο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, μέλη συλλογικοτήτων από όλη την Κρήτη, που με πανό και συνθήματα ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του φερόμενου ως δράστη του βιασμού. (προηγούμενο Λινκ) Μάλιστα δεν έλειψαν οι εντάσεις και η ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ των συγκεντρωμένων αλληλέγγυων και της πλευράς των συγγενών και υποστηρικτών του 33χρονου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος του 33χρονου, Θεονύμφη Μπέρκη, η πραγματογνωμοσύνη κάνει λόγο για “πιθανότητα βιασμού” και μίλησε για “αόριστη” καταγγελία. Παράλληλα γνωστοποίησε ότι κατατέθηκε αίτημα κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης του φερόμενου ως δράστη και του θύματος, ενώ αναμένονται, όπως είπε περισσότερα εργαστηριακά ευρήματα και έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις