Realtors Kreta
Realtors Kreta

Περιστέρι: «Αδειάζει» τον 20χρονο γυναικοκτόνο ο αδερφός του – Τι του ζήτησε

Στις Αρχές κατέθεσε ο αδερφός του 20χρονου δολοφόνου της Νικολέτας στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδερφός του γυναικοκτόνου, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε ότι ήταν «αδιάφορος» για την οικογένειά του και ότι «δεν είναι καλό παιδί».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο γυναικοκτόνος του είχε ζητήσει χρήματα για να πάει στη Θεσσαλονίκη. «Ο Σάνι δεν είναι καλό παιδί, δεν πάει στη δουλειά, πίνει μπύρες και τσιγάρα και δεν στέλνει λεφτά στην οικογένειά μας στο Πακιστάν. Την ημέρα εκείνη στις 17:30 βρήκα τον Σάνι έξω από το σπίτι να κρατά μια βαλίτσα. Μου ζήτησε 100 ευρώ και μου είπε ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχε βρει μια δουλειά σε ένα χωριό εκεί. Τον ρώτησα πού είναι η Νικολέτα και μου είπε ότι θα πήγαινε και εκείνη μαζί του», φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του στις Αρχές ο αδερφός του 20χρονου, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Κρίθηκε προφυλακιστέος

Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος την Τρίτη, καθώς ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας στην ανακρίτρια. Η απολογία του ήταν σοκαριστική, αν και ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει.

Ο 20χρονος έδωσε θρησκευτική διάσταση στη διαφωνία που είχε με το θύμα το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, του ζήτησε να γίνει χριστιανός «και εκεί λογομαχήσαμε» καθώς η ανήλικη προσέβαλε τον Μωάμεθ, σύμφωνα με τον καθ’ ομολογία δράστη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην Ανακρίτρια ότι «για μία ακόμα φορά» ζήτησε από την Νικολέτα να την βοηθήσει με τα χαρτιά του καθώς σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν το γάμο τους στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος είπε: «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει.

Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

«Ντρέπομαι να κοιτάξω τη μάνα της»

Φέρεται επίσης να είπε απολογούμενος, πως «η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει» αλλά και πως «δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ», ενώ ζητώντας συγγνώμη ανέφερε πως «ντρέπομαι να κοιτάξω τη μάνα της στα μάτια».

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο 20χρονος το διαμέρισμα στο Περιστέρι το βρήκε ο ίδιος και το ενοίκιο του πλήρωναν μισό-μισό με τη μητέρα της ανήλικης.

Τέλος, σχετικά με τα διαφορετικά στοιχεία ταυτοπροσωπίας που φέρεται να είχε δηλώσει στις Αρχές, ο κατηγορούμενος είπε πως πρόκειται για λάθος των αστυνομικών κατά την αναγραφή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θύμα είχε βασανιστικό, ασφυκτικό θάνατο ενώ ο κατηγορούμενος από το ίδιο απόγευμα φέρεται να φρόντισε όχι μόνο να κρυφτεί από τις Αρχές αλλά και να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βόρεια Μακεδονία – πιθανότατα για να φθάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης – όπου και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις