Realtors Kreta
Realtors Kreta

Η Γεωργία Βασιλειάδου με την κόρη της, Φωτεινή, σ’ ένα σπάνιο κλικ (pic)

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη της Φωτεινή.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μοιράζεται συχνά σπάνιες φωτογραφίες σπουδαίων καλλιτεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ αποκαλύπτει και άγνωστες ιστορίες από τη ζωή τους.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της Γεωργίας Βασιλειάδου. Στο ασπρόμαυρο κλικ τη βλέπουμε μαζί με την κόρη της.

 

Η Γεωργία Βασιλειάδου με την κόρη της, Φωτεινή, σ’ ένα σπάνιο κλικ (pic)

Η αδυναμία της μεγάλης ηθοποιού στην κόρη

«Μητέρα και κόρη: Η Γεωργία Βασιλειάδου με την αγαπημένη της κόρη Φωτεινή: «Ήταν πάντα μια απλή γυναίκα που νοιάζονταν για όλους» διηγήθηκε σε συνέντευξη της η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Βασιλειάδου-Αποστολίδη για την αξέχαστη μητέρα της.

«Ήθελε να είναι κοντά στον κόσμο. Μια φορά είχε πάει στον Φίνο ωραία ντυμένη, άψογα βαμμένη και με τα μαλλιά της πολύ ωραία χτενισμένα. Μόλις την είδε ο Φίνος τα χάσε και της είπε: ‘Tι είναι αυτά που έβαλες Γεωργία, θες να με καταστρέψεις;’. Από τότε δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ περιποιημένη μπροστά του”».

Η Γεωργία Βασιλειάδου με την κόρη της, Φωτεινή, σ’ ένα σπάνιο κλικ (pic)

Σε άλλη ανάρτηση της Έλενας Μακρή Λυμπέρη διαβάσαμε μερικές ακόμα δηλώσεις της Φωτεινής Βασιλειάδου για τη μητέρα της:

«Οταν ήμουν μικρή στην γειτονιά ήμουν γνωστή ως ‘το παιδί που μεγαλώνει μόνο του’. Η μητέρα μου ήταν μια σκληρά εργαζομένη γυναίκα. Έφευγε το πρωί και γυρνούσε αργά το βράδυ. Υπήρχαν φορές που με έπαιρνε στα παρασκήνια των θεάτρων που δούλευε.

Μάλιστα έδινε εντολές και στους συνεργάτες της, ηθοποιούς και τεχνικούς, να μιλάνε όμορφα για να μην μαθαίνω κακές λέξεις. Λάτρευε πολύ το θέατρο. Γελούσε έντονα, έκανε έξυπνα αστεία, της άρεσε ‘ο κόσμος’ της. Έκανε πολύ παρέα με την Σοφία Βέμπο και τον Βασίλη Αυλωνίτη. Ήταν πάντα μια απλή γυναίκα που νοιάζονταν για όλους. Ήθελε να είναι κοντά στον κόσμο».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις