Ποια σχολεία του νομού Ηρακλείου παραμένουν κλειστά
Ποια σχολεία του νομού Ηρακλείου παραμένουν κλειστά

Ποια σχολεία του νομού Ηρακλείου παραμένουν κλειστά

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές παραχωρεί αίθουσες στο 31ο και στο 24ο Δημοτικό

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Την παράταση της αναστολής της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακή Ενότητας Ηρακλείου για τρεις τουλάχισστον ακόμη ημέρες, από 18 – 20 Οκτωβρίου, αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

Στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων

– Νηπιαγωγείο Τεφελίου
– Γυμνάσιο Τεφελίου
Tα παραπάνω σχολεία του Δ. Αρχανών – Αστερουσίων θα παραμείνουν σε αναστολή λειτουργίας για το χρονικό διάστημα Δευτέρα 18-10-2021 έως και την Τετάρτη 20-10-2021.

Στο Δήμο Ηρακλείου

-4ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου
Το παραπάνω σχολείο θα παραμείνει σε αναστολή λειτουργίας για το χρονικό διάστημα Δευτέρα 18-10-2021 έως και την Τετάρτη 20-10-2021.
– 69ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου
Το παραπάνω σχολείο θα παραμείνει σε αναστολή λειτουργίας μόνο τη Δευτέρα 18-10-2021. Από την Τρίτη 19-10-2021 το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά.

Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

– Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου
– Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου
– Γυμνάσιο Καστελλίου
– Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου
– 1° Επαγγελματικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου
– Γενικό Λύκειο Καστελλίου
Tα παραπάνω σχολεία του Δ. Μινώα Πεδιάδος θα παραμείνουν σε αναστολή λειτουργίας για το χρονικό διάστημα Δευτέρα 18-10-2021 έως και την Τετάρτη 20-10-2021.

Στο Δήμο Φαιστού

– Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Καμαρών
– Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου
– ΔΟΜΗ ΚΔΑΠ Τυμπακίου
Tα παραπάνω σχολεία του Δ. Φαιστού θα παραμείνουν σε αναστολή λειτουργίας για το χρονικό διάστημα Δευτέρα 18-10-2021 έως και την Τετάρτη 20-10-2021.

Στο Δήμο Χερσονήσου

– Νηπιαγωγείο Γουβών
Tο παραπάνω σχολείο του Δ. Χερσονήσου θα παραμείνει σε αναστολή λειτουργίας μόνο για το χρονικό διάστημα Δευτέρα 18-10-2021 και Τρίτη 19-10-2021. Από την Τετάρτη 20-10-2021 , το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές παραχωρεί αίθουσες σε δύο δημοτικά σχολεία

Την παραχώρηση έξι αιθουσών για τις προσωρινές ανάγκες φοίτησης των μαθητών του 24ου και 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου αποφάσισε ομόφωνα κατά την έκτακτη συνεδρίασή της η Διοικητική Επιτροπή του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Κύριο μέλημα για τη Διοίκηση του ΚΕΚ είναι να διασφαλιστεί από τον Δήμο Ηρακλείου ότι θα αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την ασφάλεια των μαθητών με μια σειρά μέτρων, ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά.

Παράλληλα επιζητεί να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του ΚΕΚ κατά τις πρωινές ώρες, με την επιστροφή προς χρήση από το ΚΕΚ, των αιθουσών που έχει παραχωρήσει στο ΕΠΑΛ και παραμένουν αναξιοποίητες, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο του.

Να σημειωθεί ότι η Διοίκηση του ΚΕΚ ουδέποτε αρνήθηκε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση των αιθουσών, αντίθετα έθεσε το θέμα αμέσως σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και καλεί τον Δήμο να συνυπογράψει μνημόνιο συνεργασίας που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και των Σχολείων και του ΚΕΚ.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις