Στο Αρκαλοχώρι η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ
Στο Αρκαλοχώρι η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

Στο Αρκαλοχώρι η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

Το Αρκαλοχώρι που έχει πληγεί από τον μεγάλο σεισμό των 6 Ρίχτερ στις 27 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα η οποία βρίσκεται στην Κρήτη με την ευκαιρία διεξαγωγής του αυριανού αγώνα Run Greece στο Ηράκλειο.

Η πρόεδρος συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτη Αντωνακάκη, τον Γενικό Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ Σωτήρη Κυρανάκο είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Εμμανουήλ Φραγκάκη, εκπροσώπους του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου και άλλων τοπικών φορέων στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν ενσκήψει στην περιοχή όπως και στην αθλητική δραστηριότητα λόγω των καταστροφών από τους σεισμούς.

Στη συνέχεια έγινε περιοδεία στην περιοχή και στις αθλητικές εγκαταστάσεις για την εκτίμηση των ζημιών και τον προγραμματισμό παρεμβάσεων.

Όπως είναι γνωστό στο Ηράκλειο αύριο θα διεξαχθεί ο αγώνας Run Grece που αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία αφού ήδη οι συμμετοχές είναι πολυάριθμες και οι δρομείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών για την ενίσχυση του αγώνα μετά την πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ να αποδοθούν όλα τα έσοδα στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις