Ν. Τζώρτζογλου: «Με την απόφαση Κλάτενμπεργκ δεν θα μπορούμε να διεξάγουμε τα τοπικά πρωταθλήματα»

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου με αφορμή την συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι των ΕΠΣ με τον κ. Μπαλτάκο.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στα λάθη που έχει κάνει ο Κλάτενμπεργκ, ενώ τον χαρακτήρισε… τουρίστα στην χώρα μας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα μετά την απόφαση που πήρε ο Κλάτενμπεργκ, να μην μπορούν να σφυρίξουν διαιτητές άνω των 35 ετών.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έγιναν αδικίες όχι μόνο στο Ηράκλειο αλλά σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα μετά τις αποφάσεις του κ. Κλάτενμπεργκ. Θέλω να ελπίζω ότι η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας και ο κ. Μπαλτάκος θα κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε το ποδόσφαιρο να μην έχει το πρόβλημα που βλέπουμε μπροστά μας τόσο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα όσο και στα Ερασιτεχνικά.

Μετά την σφαγή και την γενοκτονία που έκαναν με τις αποφάσεις τους στα ηλικιακά όρια είναι πιθανό να μην μπορούμε να διεξάγουμε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αφού πλέον οι διαιτητές έχουν απογοητευτεί με την απόφαση αυτή και δεν έχουν κίνητρο για κάτι παραπάνω.

Το Ηράκλειο και όλες οι περιοχές της χώρας το Σεπτέμβριο με αυτό που έγινε δεν θα μπορούμε να διεξάγουμε τα τοπικά πρωταθλήματα. Ο κ. Κλάτενμπεργκ έβαλε ένα όρο ηλικίας χωρίς λόγο και αιτία. Αυτό δεν ισχύει πουθενά σε καμία άλλη χώρα.

Πηγή: grandsport.gr 

Περισσότερες Ειδήσεις