Ζήτησε εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε την Σάμο. 

Το μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι ακρίτες της Σάμου διαπίστωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί και της συνομιλίας, που είχε με εμπόρους και επιχειρηματίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κύριος Τσίπρας δήλωσε, ότι εκτός από τις δυσκολίες, που υπάρχουν στην σεισμόπληκτη Σάμο, καθώς ακόμη δεν έχουν εκδοθεί άδειες και δεν μπορούν να αποκατασταθούν οι ζημιές στα σπίτια των ιδιωτών και σε δημόσιες δομές ,αυτό που καταθέτουν είναι η δυσκολία στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας τόσο των νοικοκυριών όσο και των επιχειρήσεων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε, ότι σε μία χώρα δυστυχώς με το χαμηλότερο εισόδημα υπάρχει τεράστια αύξηση στο ρεύμα στα καύσιμα και στον πληθωρισμό. “Την ίδια ώρα που τα καρτέλ αλωνίζουν με τις πλάτες της κυβέρνησης δεν έχει νόημα ο κύριος Μητσοτάκης να “μαδάει τη Μαργαρίτα” για εκλογές” είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, ότι η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν πάει άλλο έτσι. “Αντί να επιβαρύνει και άλλο συνταξιούχους και επιχειρήσεις και να τους κοροϊδεύει με αναδρομικά, την στιγμή που από τους 1.300.000 που τα δικαιούνται θα τα πάρουν μόνο οι 300.000 και αυτοί κουτσουρεμένα… Πρέπει ο κ. Μητσοτάκης να συνειδητοποιήσει γρήγορα, ότι οφείλει να φύγει από την κυβέρνηση, πριν η ζημιά που θα γίνει να είναι “ανήκεστος”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερες Ειδήσεις