Προσωρινά κρατούμενος ο μητροκτόνος στο Ηράκλειο – Εκτός τόπου και χρόνου κατά την απολογία του

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε πριν από λίγο ο 42χρονος μητροκτόνος, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου με ξύλινες τάβλες τη μητέρα του, κατά τη διάρκεια καβγά, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η απολογία του 42χρονου ήταν υποτυπώδης, καθώς ο ίδιος φαινόταν να είναι εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς συναίσθηση της πράξης του και της σοβαρότητάς της. Μάλιστα, εμφανίστηκε να πιστεύει ότι κρατείται για εξακρίβωση στοιχείων και όχι για την άγρια δολοφονία της 67χρονης μητέρας του. Παρόντες κατά την απολογία του ήταν 4 αστυνομικοί, ώστε να τον συγκρατούν και προχωρήσει η διαδικασία.

Λόγω της παροξυσμικής κατάστασης στην οποία παραμένει και σήμερα,  κρίθηκε ότι δε μπορούσε ο ίδιος να προσαχθεί στα δικαστήρια και έτσι ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Πλέον αναμένεται η απόφαση αναφορικά με το πού θα μεταχθεί ο κρατούμενος για την προφυλάκισή του, με το ενδεχόμενο της μεταφοράς του στην Ψυχιατρική του Κορυδαλλού να είναι είναι πιθανό.

Πηγή: ert.gr

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις