Πέτρος Φιλιππίδης: «Καθαρή» η μαγνητική μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Σε σειρά εξετάσεων υποβάλλεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.07.2022).

Τα ξημερώματα, περίπου στις 04:00 ο Πέτρος Φιλιππίδης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται καθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη του, στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος δικάζεται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή».

Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλει να μείνει στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί αλλά, αντίθετα από τη γνώμη των συνηγόρων του που τον συμβουλεύουν να μείνει, θέλει να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις και χθες (30.06.2022) αλλά ζήτησε να υπογράψει ο ίδιος το εξιτήριο και με δική του ευθύνη να μη νοσηλευτεί.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις