Τάσος Νούσιας: «Κάναμε γυρίσματα στην Τουρκία και πέσαμε στο πραξικόπημα»

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Για τα γυρίσματα που έκανε στην Τουρκία το 2016, μίλησε ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος αποκάλυψε ότι εκείνες τις μέρες έγινε και το πραξικόπημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και το υπόλοιπο καστ βρισκόταν στην Τουρκία για τα γυρίσματα της ταινίας «Η Ρόζα της Σμύρνης». Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή «Κυψέλη», το πραξικόπημα τον βρήκε έξω από ένα… χαμάμ!

Αναλυτικότερα, ο Τάσος Νούσιας είπε: «Κάναμε γυρίσματα στην Σμύρνη, ήμασταν εκεί ήδη 15 ημέρες και το βράδυ πήγαμε να χαλαρώσουμε σε ένα από τα εξαιρετικά χαμάμ εκεί με τέσσερα άτομα από την αποστολή. Βγαίνοντας από το χαμάμ το βράδυ -ούτε ταυτότητες και διαβατήρια είχαμε μαζί μας- πέσαμε σε ένα πραξικόπημα… Το τελευταίο γύρισμα έγινε στο παζάρι της Σμύρνης. Παρόλο που όλα ήταν υπό πίεση και δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να φύγουμε το πρωί, βρέθηκε μια γωνία για το γύρισμα».

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι: «Βέβαια υπήρχε στρατός έξω, μια παγωμάρα κι ένα πράγμα πολύ ασταθές. Φτάσαμε στο Αϊβαλί κι είχαμε κι εκεί μια έκπληξη. Ήθελαν να μας κατεβάσουν τα πράγματα. Τελικά καταφέραμε και φύγαμε με το τελευταίο. Υπήρχε πληροφορία ότι δεν θα βγει κανείς από τη χώρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Περισσότερες Ειδήσεις