Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τους εκπροσώπους του κόμματος των Πρασίνων

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Συνάντηση με τους δύο συνεκπρόσωπους και τον συντονιστή του κόμματος των Πρασίνων Μιχάλη Τερμόπουλο, Βασιλική Γραμματικογιάννη και Αριστείδη Παπαδάκη αντίστοιχα, οι οποίοι βρίσκονται στην Κρήτη στο πλαίσιο περιοδειών ανά την Ελλάδα για επαφές με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα που υπάρχουν, είχε στο γραφείο του στη Λότζια το πρωί της Τρίτης 21 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε για μια σειρά από έργα που έχουν ολοκληρωθεί και για άλλα που έχουν δρομολογηθεί και έχουν ως στόχευση την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, όπως είναι η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, η ανάπλαση των ενετικών τειχών , οι φυτεύσεις πρασίνου, η λειτουργία των Mini Bus, η προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, κ.α.

Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος με την έλλειψη προσωπικού και τις περιορισμένες χρηματοδοτήσεις προς τους ΟΤΑ. Ο κ. Τρεμόπουλος από την πλευρά του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αξιοποίησης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων τα οποία αποτελούν σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο για την υλοποίηση έργων.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις