«Σας περιμένουμε όλους στον Καρτερό να στηρίξουμε τις προσπάθειες των Εθνικών μας ομάδων, Ανδρών και Γυναικών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball»

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτών των σπουδαίων διεθνών διοργανώσεων και θα βρίσκεται στο πλευρό των Εθνικών μας ομάδων σε αυτήν τους την προσπάθεια!

«Σας καλούμε όλους να υποστηρίξετε τις Εθνικές μας ομάδες και να αποτελέσετε την επιπλέον ώθηση που θα τις οδηγήσουν στη διάκριση».
Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH HANDBALL

Στη Συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση της 2ης εβδομάδας των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball, με τους 6ήμερους αγώνες Ανδρών και Γυναικών στο Karteros Beach Sports Center, οι οποίοι ξεκινούν από το πρωί αύριο, Τρίτη 21 Ιουνίου.

Οι Εθνικές μας Ομάδες, ανάμεσα στις 16 καλύτερες του κόσμου, εκκινούν για το όνειρο:

Οι Γυναίκες να υπερασπιστούν τον τίτλο των παγκόσμιο τίτλο τους, που κατέκτησαν στο Καζάν το 2018 και οι Άνδρες, στην παρθενική τους συμμετοχή, για όσο ψηλότερα.

Η τερματοφύλακάς μας Μάγδα Κεπεσίδου, η μάνατζερ (πλέον) Βάσω Σκάρα, ο προπονητής Ioannis Lazaridis και ο αγωνιζόμενος στην Ισπανία, Θοδωρής Μπόσκος, μίλησαν για τέλειες εγκαταστάσεις, από τις κορυφαίες όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο -και τους ευχαριστώ.

Ζήτησαν, επιπλέον, τη συμπαράσταση του κόσμου, των κατοίκων της πόλης, του νομού, όλης της Κρήτης μας, σε κάθε αγώνα που θα δώσουν στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις. Και φυσικά, αξιζει και πρέπει να την έχουν, τους το οφείλουμε.

Γι’ αυτό, άλλωστε, σε συμφωνία με τα Αστικά ΚΤΕΛ, από αύριο και κάθε μέρα πλέον θα υπάρχει από το πρωί ως το βράδυ, ανά δίωρο, δρομολόγιο από το Γιόφυρο προς το Karteros Beach Sports Center. Για να διευκολυνθούν όλοι να έρθουν, να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις, να στηρίξουν και τις Εθνικές μας ομάδες.

Ευχαριστώ θερμά, για τα κολακευτικά τους λόγια και την αναγνώριση των προσπάθειών μας, προκειμένου οι Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις να κατασκευαστούν και να λειτουργήσουν έγκαιρα, στο πλαίσιο «εξωστρέφεια της χώρας – αθλητικός τουρισμός – ανάπτυξη αθλημάτων παραλίας», τον Πρόεδρο της Hellenic Handball Federation – ΟΧΕ, Κώστα Γκαντή, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball, Κωνσταντίνος Βιολιτζής, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Beach Handball της International Handball Federation – IHF, Τζιαμπιέρο Μάσι (είναι παράσημο να ακούς από το στόμα των ξένων υπευθύνων για τη συνέπεια, την πειθαρχία και το «μικρό θαύμα» που πετύχαμε στον Καρτερό), τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργος Πιτσούλης και τον Αντιδήμαρχο, Κώστας Βαρδαβάς Στον αθλητισμό.

Με όλους τους συνεργαστήκαμε στενά και ακριβώς αυτές οι πολύτιμες συνέργειες (και με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ΕΑΚΗ, με την Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», με την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τον Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross, με τον ιδιωτικό τομέα σε επίπεδο χορηγιών κλπ) είναι το «κλειδί» της επιτυχίας.

Ο Karteros Beach Sports Center θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές αυτές τις ημέρες, αρχής γενομένης από αύριο με την Τελετή Έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball στις 7.30 μ.μ.

Οι Γυναίκες μας θα αγωνιστούν στις 11.30 π.μ. με το Μεξικό και στις 9.50 μ.μ. με την Ταϊλάνδη.

Οι Άνδρες θα παίξουν στις 2 μ.μ. με το Πουέρτο Ρίκο και στις 8.10 μ.μ. με τις ΗΠΑ.

Σας περιμένουμε

Περισσότερες Ειδήσεις