Realtors Kreta
Realtors Kreta

Συγκλονιστική αποκάλυψη για το κύκλωμα παιδοφιλίας με τα 2,5 εκατ. αρχεία πορνογραφικού υλικού

Δεκάδες  βίντεο με  κακοποιήσεις παιδιών ηλικίας ακόμη και 2-3 ετών φέρεται να είχε –όπως αποκαλύπτει το in- ο 43χρονος υπάλληλος του σούπερ μάρκετ στην Δράμα που συνελήφθη μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 2,5 εκατομμύρια αρχεία με πορνογραφικό υλικό για ανηλίκους. Ένα αριθμός που σύμφωνα με τους ειδικούς καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό του διακινούμενου υλικού παιδικής πορνογραφίας… παγκοσμίως!

Ο εντοπισμός του 43χρονου -που περιγράφεται ως μοναχικός άνθρωπος και διαμένει στην ίδια κατοικία με την μητέρα του- φέρεται να υπήρξε μετά από ενημερωτικά έγγραφα που έστειλαν στην χώρα μας  οι αστυνομικές αρχές της Γαλλίας  οι οποίες εντόπισαν άγνωστο μέχρι σήμερα chat room για παιδόφιλους που υπήρχε στο επονομαζόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο».

Ο 43χρονος φαίνεται μεθοδικά για τουλάχιστον πέντε χρόνια να συγκέντρωνε και να διαμοίρασε στο παγκόσμιο «δωμάτιο συζήτησης» παιδοφίλων του  darkweb  χιλιάδες αρχεία με τέτοιου είδους πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛΑΣ τα προαναφερόμενο υλικό με κακοποιήσεις ανηλίκων φαίνεται να προέρχονται από «ζωντανές μεταδόσεις» έναντι αμοιβής τέτοιου είδους αποτρόπαιων πράξεων που φαίνεται να γίνονται σε χώρες κυρίως της Ασίας (θύματα παιδιά με δράστες πολλές φορές στενούς συγγενείς τους).

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα για το συγκεκριμένο, προαναφερόμενο τεράστιο «chat room» με παιδόφιλους που εντοπίσθηκε στο σκοτεινό διαδίκτυο συνεχίζεται.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις