Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ
Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, καθώς σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται στα Νέα Ελληνικά.

Με μάσκες, οπλισμένοι με ψυχραιμία και τους κόπους πολλών χρόνων στα θρανία, αλλά και με όνειρα για το μέλλον, 1702 υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στην Κρήτη προσέρχονται στα σχολεία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 το πρωί, ενώ οι εξετάσεις ξεκινούν στις 8:30. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. 

Επόμενο μάθημα στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (Αλγεβρα), το Σάββατο 4 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα:

programma_epal_genikwn_

Την Παρασκευή ξεκινούν οι Πανελλήνιες για τα Γενικά Λύκεια

Αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλήνιες για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων –οι οποίοι σε επίπεδο Κρήτης ανέρχονται σε 4775- με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Το πρόγραμμα:

programma_imerisiwn_

Ειδικά Μαθήματα

Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου. Το πρόγραμμα:

programma_eidikwn_mathimatwn

Το πρωτόκολλο για τις Πανελλαδικές

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι υποψήφιοι θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα χωρίς τη διενέργεια self test.

Τα μέλη των Επιτροπών Εξετάσεων θα είναι υπεύθυνα επίσης για να τηρηθούν οι αποστάσεις 1,5 μέτρου ανάμεσα στους υποψηφίους, η τήρηση του μέτρου υποχρεωτικής χρήσης προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Τώρα, όσον αφορά στους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς που θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις θα πρέπει αν είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο να προβούν σε PCR ή rapid test μία φορά την εβδομάδα, έως 48 ώρες πριν από την προσέλευση τους στις εκπαιδευτικές δομές.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκπαίδευση - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις