Χαμός μεταξύ Πολάκη και «Αυγής» για… τα χταπόδια!

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

«Πόλεμος» ξέσπασε με αφορμή το άρθρο στην εφημερίδα Αυγή το περασμένο Σάββατο με τίτλο «Τα χταπόδια δεν έχουν δικαιώματα».

Το άρθρο υπέγραφε ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κατσάκος, αναφερόμενος στις επιπτώσεις που θα έχουν οι βιομηχανικές «φάρμες χταποδιών» στην εξέλιξη του είδους στον πλανήτη.

Το χτύπημα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, την παραμονή της συνεδρίασης της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, προκάλσε ποικίλα σχόλια, από μεριάς στελεχών του κομματικού οργάνου. Σε αυτούς απάντησε με άρθρο του ο διευθυντής της «Αυγής», Άγγελος Τσέκερης τονίζοντας ότι:

«Η ΑΥΓΗ δεν κάνει αντιπολίτευση με τα χταπόδια. Κάθε μέρα δίνει την πολιτική μάχη για λογαριασμό της Αριστεράς όσο πιο μαχητικά και τεκμηριωμένα μπορεί», επισημαίνοντας πως «το θέμα εδώ είναι ότι κάποιοι σύντροφοι θεωρούν τον εαυτό τους νόμιμο ιδιοκτήτη της παλικαρίσιας αντιπολίτευσης. Και ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της αντιπολίτευσης, θεωρούν όλους τους άλλους νερόβραστους, συμβιβασμένους, θολοκουλτουριάρηδες, δικαιωματιστούληδες, ανίκανους για «αντρίκεια» αναμέτρηση με τον αντίπαλο. Και τους ξινίζουν τα χταπόδια».

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, ο οποίος κοινοποίησε τις αντιρρήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιτιθέμενος στους δύο δημοσιογράφους.

Πέτρο Κατσάκο και Άγγελε Τσέκερη, η ιδεοληψία ή οι ευαισθησιες του καθενός ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Αριστερή πολιτική είναι η συγκεκριμένη μάχη κατά της διαπλοκής και του Μητσοτακη !» σχολίασε ο κ. Πολάκης και τους εγκάλεσε για «δολοφονία χαρακτήρα» του.

 

Περισσότερες Ειδήσεις