Αυτή είναι η Βραζιλιάνα χορεύτρια της Μυκόνου που αντί για ελιξήρια ομορφιάς πουλούσε ναρκωτικά (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται η 28χρονη Βραζιλιάνα που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών. Η αστυνομία συνέλαβε τη χορεύτρια και μοντέλο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», μετά από ένταλμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η καλλονή, η οποία τα καλοκαίρια εργάζεται στη Μύκονο, κατηγορείται για την εγκατάσταση ενός εργαστηρίου στο οποίο παρασκευάζονταν παραισθησιογόνες ουσίες (DΜΤ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 7 Φεβρουαρίου είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία Ελληνίδα 31 ετών, συνεργάτης της Βραζιλιάνας, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και αποστολή της συγκεκριμένης ουσίας, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες του κόσμου, με το προκάλυμμα της αποστολής «ελιξίριων ομορφιάς».

Μάλιστα οι δύο γυναίκες, διατηρούσαν και ιστοσελίδα πώλησης «ελιξίριων ομορφιάς», μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών.

Συγκατηγορούμενος της 31χρονης και της 28χρονης χορεύτριας από τη Βραζιλία είναι και ένας 48χρονος Έλληνας.

Το εργαστήριο

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έλληνες αστυνομικοί σε συνεργασία με την H.S.I (Homeland Security Investigation) της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην παρασκευή διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT ), εντοπίστηκε η οικία «εργαστήριο» παρασκευής στου Ζωγράφου και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, η 31χρονη πιάστηκε τη στιγμή που παρέδιδε σε υποκατάστημα ταχυδρομικών υπηρεσιών για λογαριασμό των συγκατηγορούμενων της, 21 δέματα με προορισμό διάφορες χώρες, που περιείχαν 26 φιαλίδια με υγρό, συνολικού καθαρού βάρους 910 γραμμ., στο οποίο ανιχνεύτηκε η ουσία DMT.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 78 γυάλινα φιαλίδια με περιεχόμενο διμεθυλοτρυπταμίνη ( DMT ), συνολικού βάρους -2- κιλών και -402- γραμμ.

– 22 φιαλίδια με περιεχόμενο άγνωστο υγρό, συνολικού βάρους -7.668- γραμμαρίων

– 80 συσκευασίες με περιεχόμενο άγνωστη σκόνη συνολικού βάρους -3.015- γραμμαρίων
το χρηματικό ποσό των -6.600- ευρώ,

– 102 φιαλίδια,

– 100 καπάκια δοσομετρητές,

– πλήθος χάρτινων φακέλων αποστολής δεμάτων,

– αυτοκόλλητα από τα υποτιθέμενα «ελιξίρια ομορφιάς» και δελτία ομαδικής κατάθεσης ταχυδρομικών αντικειμένων

Περισσότερες Ειδήσεις