Καινούργιου: «Μου λένε «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα;» (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

 Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή της να δώσει κουράγιο στη Χριστίνα Μπόμπα και να τη συμβουλεύσει να μην επηρεάζεται. Να θυμίσουμε πως η influencer δέχεται αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της καθώς επειδή είναι μανούλα δεν πρέπει να φορά σέξι ρούχα.

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media ”σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί”, “πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα;”, “δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου”. Το τι τρομακτικά σχόλια λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Περισσότερες Ειδήσεις