Γιαννιώτικος μπακλαβάς από τον Παύλο Χάππιλο! (vid)

Γιαννιώτικος μπακλαβάς από τον Παύλο Χάππιλο!
Υλικά:
- 250γρ φύλλο μπακλαβά,
- 500γρ κανταΐφι,
- 250γρ λιωμένο βούτυρο,
- 300 ξηρούς καρπούς αλεσμένους,
- 100γρ γαλέτα,
- 2 κς ζάχαρη,
- 1/2 κγ γαρύφαλλο,
- 1 κγ κανέλλα.
Για το σιρόπι:
- 400μλ νερό,
- 600γρ ζάχαρη,
- 2 κς μέλι,
- Ξύσμα από ένα λεμόνι,
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι,
- Λίγο χυμό λεμόνι.

