Οι συμβουλές μιας σερβιτόρας που κέρδισε 4.800 δολάρια σε φιλοδώρημα (pics & vids)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ένα μικρό χαμό έχει κάνει στο TikTok η Νινα Αντζελίνα η οποία εργάζεται ως σερβιτόρα σε κλάμπ της Αριζόνα.

Η νεαρή σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok δείχνει πως μάζεσε σε φιλοδώρημα το τρελό ποσό των 4.800 δολαρίων. Κι αυτά από μόλις δύο παρέες στο κλαμπ The Clubhouse στην πόλη Μάγια στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όπου εργάζεται.

Στο βίντεο που ανέβασε και έχει περισσότερα από έξι εκατομμύρια θεάσεις, η όμορφη ξανθιά κοπέλα προετοιμάζεται για τη βάρδιά της στο The Clubhouse.

@ninaanngelina my day as a #bottlegirl in #scottsdale ♬ original sound – nina angelina

Φορώντας ένα ροζ μπικίνι φαίνεται πως δούλευε το ειδικό VIP τμήμα του κλαμπ, σύμφωνα με τη NY Post. Στις εικόνες που ανάρτησε εμφανίζεται να τσεκάρει διάφορους χώρους γύρω από την πισίνα του κλαμπ, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει και ένα μπουκάλι σαμπάνιας Dom Perignon για κάποιους πελάτες της.

.

Τελικά δείχνει δύο αποδείξεις, οι οποίες αποκαλύπτουν το φιλοδώρημα που πήρε για τη δουλειά της.

Στην πρώτη απόδειξη φαίνεται πως μια παρέα ξόδεψε το ποσό των 9.291 δολαρίων σε ποτά και φαγητά στο κλαμπ, με τους πελάτες να της αφήνουν επιπλέον 1.800 δολάρια ως φιλοδώρημα.

.

Μια δεύτερη παρέα έκανε λογαριασμό ύψους 10.855 δολαρίων και το φιλοδώρημά της για την όμορφη σερβιτόρα ζαλίζει: 3.000 δολάρια.

.

Δεν είναι σαφές αν η Αντζελίνα χρειάστηκε να μοιραστεί τo φιλοδώρημα της με το υπόλοιπο προσωπικό ή αν κράτησε ολόκληρο το ποσό των 4.800 δολαρίων για τον εαυτό της.

@ninaanngelina didn’t film a lot bc I was in charge today #bossbabe #scottsdale ♬ original sound – nina angelina

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις