Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ο Σασμός φέρνει νέες σημαντικές εξελίξεις που καθηλώνουν καθώς Αστέρης και Αργυρώ έρχονται πιο κοντά μετά το πρόβλημα υγείας της κοπέλας.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει να βρίσκεται στη κορυφή στην τηλεθέαση και δύσκολα θα πέσει από εκεί μέχρι το τέλος προβολής της πρώτης σεζόν.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει Άγγελος και Αστέρης θα έχουν νέο μεγάλο καβγά. Η εξέλιξη όμως που έρχεται για να συγκλονίσει είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Αργυρώς το οποίο φέρνει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Η Αργυρώ υποφέρει στα κρυφά χωρίς να έχει πει τίποτα σε κανέναν την ώρα που η σχέση της με τον Σταύρο περνάει κρίση.

Ο Άγγελος όμως μαθαίνει για το πρόβλημα που έχει στα νεφρά και τη στηρίζει παροτρύνοντάς την να αρχίσει άμεσα θεραπεία.

Η ημέρα του αρραβώνα του Αντώνη και της Μαρίνας φτάνει. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το σπίτι των Βρουλάκηδων γεμίζει με κόσμο και χαρά.

Η Αργυρώ όμως ταράζεται καθώς μαθαίνει ότι η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή. Η κοπέλα τρομαγμένη εξομολογείται το πρόβλημα στον Σταύρο. Του ανακοινώνει ότι έχει νεφροπάθεια στο τελευταίο στάδιο και αυτός σοκάρεται όμως προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Τα νέα η Αργυρώ τα λέει και στη Βασιλική με την οποία είναι πλέον πολύ κοντά. Ταυτόχρονα, η κατάστασή της επιδεινώνεται και οδηγείται για αιμοκάθαρση.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης ο συμβατός δότης

Η Αργυρώ βρίσκει τελικά το κουράγιο να μιλήσει και στην μητέρα της την οποία δεν ήθελε να στεναχωρήσει. Η Μαρίνα απαρηγόρητη απορεί για το πως δε της είχε μιλήσει τόσο καιρό και βρίσκει δύναμη στην αγκαλιά του Αντώνη.

Στο μεταξύ ο γιατρός της Αργυρώς της προτείνει την έσχατη λύση, την μεταμόσχευση νεφρού. Ο αγώνας ενάντια στον χρόνο για να βρεθεί συμβατός δότης ξεκινάει.

Η Μαρίνα είναι η πρώτη που κάνει εξετάσεις αλλά η απάντηση είναι αρνητική. Ακολουθούν και άλλες αρνητικές απαντήσεις για συμβατό δότη ρίχνοντας σε απελπισία την οικογένεια.

Ο Αστέρης όμως έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με την Αργυρώ. Η Βασιλική, αθετώντας την υπόσχεσή της στην Αργυρώ, του ανακοινώνει τελικά το πρόβλημα υγείας της κοπέλας.

Αυτός δε το σκέφτεται ούτε στιγμή. Πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δώσει το νεφρό του και τελικά αυτό γίνεται καθώς είναι συμβατός δότης με την Αργυρώ.

Περισσότερες Ειδήσεις