Realtors Kreta
Realtors Kreta

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Ηρακλείου το σαββατοκύριακο

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Σάββατο 21 Μαΐου

05:30-7:00 Στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π. Κανελοπούλου μετά παρόδων. Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη. Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ. σταθμού ΕΡΑ – 4, του s.m. Σκλαβενίτη, του ξενοδοχείου Κοράλι, και του ξενοδοχείου Candia maris.

08:30-10:00 Στην παραλιακή οδό, στην περιοχή Καράβολας.

Κυριακή 22 Μαΐου

05:30-07:30 Στις περιοχές ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και της Αμμουδάρας περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Marilena, Lambi, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή Ζεύς, Creta beach, Agapi beach, Santa Marina, Candia maris και στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο Νίδα, club Thalassa, μπαρ Αλέξανδρος, σινέ Τεχνόπολις, ταβέρνα Πετούση και μπάρμπα Γιώργος και στην επιχείρηση Bravo στην Αμμουδάρα. Επίσης στο Γάζι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου καθώς και σ' όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

08:00-09:30 Στη λ. Μενελάου Παρλαμά από την οδό Οδύσσειας έως την εκκλησία του Εσταυρωμένου, στην λ. Πανεπιστημίου από τον κόμβο της ε.ο. Ηρακλείου – Μοιρών έως το ΠΑΓΝΗ, του κόμβου Γιόφυρο προς την ε.ο, της διακλάδωσης προς τα ΑΤΕΙ, και στις περιοχές Αγάκου μετόχι, της επιχειρήσεων ΜΑΚΡΟ, του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Πανεπιστημίου, της ταβέρνας Ρούσου και ταβέρνας Ρέμβη και του περιπτέρου Γουρνιανάκη.

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις