Ο Δήμος Χερσονήσου στην… Ξάνθη για το «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» – Παρουσία σημαντικών προσκεκλημένων

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Επίσημη έναρξη και πρώτη μέρα εργασιών του συνεδρίου των Γενικών Γραμματέων Ο.Τ.Α, σήμερα, με το Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης να «σφύζει» από αυτοδιοικητικούς, τεχνοκράτες και επίσημους προσκεκλημένους.

Ο Δήμος Χερσονήσου είχε δυναμική παρουσία στο συνέδριο, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Σέγκου, ενώ σημαντική ήταν φυσικά και η παρουσία του Γενικού Γραμματέα και Μέλους της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης” Μιχάλη Καρακατσάνη, ο οποίος εκπροσωπούσε και το Δήμο Χερσονήσου, με τον κ. Καρακατσάνη να τοποθετείται για τα κομβικά ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

Σήμερα πρώτη ημέρα των επίσημων εργασιών του Επιστημονικού Συνεδρίου, της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”, στην πόλη των χρωμάτων την πόλη της Ξάνθης, είχα την τιμή να συντονίσω μαζί με την Γενική Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Sofia Psoma την έναρξη των εργασιών.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ε.Ε κος #Μαργαρίτης_Σχοινάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης κος #Στυλιανός_Πέτσας, Υφυπουργοί, Δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Υπουργείων, Αιρετοί, Τεχνοκράτες & Στελέχη Οικονομικής Διοίκησης ΟΤΑ.

Περισσότερες Ειδήσεις