Έγκυος στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Γυναίκα που εγκυμονεί και διανύει τον έβδομο μήνα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα νεαρή μητέρα από τον Αλμυρό, απασχόλησε χθες βράδυ νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειας και να είναι ασφαλής η έγκυος γυναίκα καθώς και το πρώτο παιδί της, μόλις 17μηνών, που με  εισαγγελική παραγγελία είναι μαζί της στο Νοσοκομείο.  Ο δράστης συνελήφθη.

Για το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και στη συνέχεια το Νοσοκομείο Βόλου, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ταχυδρόμος”.

Συναγερμός σήμανε στην Ιατρική και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία για την επικείμενη μεταφορά της  νεαρής μητέρας, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία της μητέρας και του εμβρύου, ενώ στέγη αναζητείται για το 17 μηνών πρωτότοκο παιδί της οικογένειας.  Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Βόλου έδωσε εντολή στο νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του, αφού δεν υπήρχε συγγενικό πρόσωπο  στο οικογενειακό περιβάλλον που να μπορεί να φροντίσει το μωρό.

Η τραγωδία που βίωσε παιδί και μωρό είναι απίστευτη, αλλά η οδύνη και ο φόβος του μωρού ακόμα μεγαλύτερος, καθώς μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της μητέρας του, εκείνο έμεινε για κάποιες ώρες μόνο του, μέχρι εν τέλει να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του, η οποία και θα παραμείνει άλλο ένα 24ωρο τουλάχιστον στο νοσοκομείο

 

Περισσότερες Ειδήσεις