Realtors Kreta
Realtors Kreta

Τραγωδία στο Νέο Ψυχικό: Πέθανε στη φωτιά λίγες ώρες αφότου γέννησε η κόρη της

Τραγωδία σημειώθηκε στο Νέο Ψυχικό, όταν μία γυναίκα 60 ετών πέθανε από τις αναθυμιάσεις μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί η είδηση που αποκάλυψε ένας γείτονας, που εξήγησε ότι πριν λίγες ώρες, η άτυχη γυναίκα είχε χαρές, καθώς μία από τις κόρες της γέννησε ένα κοριτσάκι.

«Είχε δύο κόρες, είχε χωρίσει με τον άντρα της» εξηγεί εμφανώς συντετριμμένος στους δημοσιογράφους. «Και σήμερα είχαν χαρές το πρωί. Με ειδοποίησε ότι έκαναν κοριτσάκι», εννοώντας τη γέννηση της εγγονής της.

Ο γείτονας εξηγεί ότι η γυναίκα πέθανε από τις αναθυμιάσεις, ωστόσο δεν γνωρίζει αν η κόρη της που γέννησε έχει ενημερωθεί για το τραγικό τέλος της μητέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένοικος του διαμερίσματος του 1ου ορόφου μαγείρευε, όταν για άγνωστο λόγο το τηγάνι που χρησιμοποιούσε τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι φλόγες επεκτάθηκαν στο σπίτι και στο κλιμακοστάσιο.

Η άτυχη ένοικος του 3ου ορόφου μόλις είδε τους καπνούς εγκατέλειψε το σπίτι της και ανέβηκε από τις σκάλες στην ταράτσα προκειμένου να γλιτώσει. Ωστόσο, η πόρτα της ταράτσας ήταν κλειδωμένη με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί, να χάσει τις αισθήσεις και να καταλήξει.

Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής που κάνουν έλεγχο στο κτίριο.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

 

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις