Νέες εικόνες σοκ από το «κολαστήριο» στα Χανιά: «Ήταν οι τρύπες μέχρι τα οστά» (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Σοκ προκαλούν οι νέες εικόνες από το γηροκομείο – κολαστήριο στα Χανιά.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ηλικιωμένοι παρέμεναν κλινήρεις για να μην «απασχολείται» το προσωπικό, ενώ παράλληλα οι ιδιοκτήτες του γηροκομείου εξακολουθούν να το διοικούν μέσα από τις φυλακές, με πληρεξούσιο.

«Ήταν οι τρύπες μέχρι τα οστά, φαινόντουσαν τα οστά. Μπήκε με αυτές τις κατακλίσεις στο νοσοκομείο, όπου μετά από 3 εβδομάδες κατέληξε», λέει συγγενής θύματος που «βασανίστηκε» στο γηροκομείο των Χανίων. Μας την φέρανε με τέτοιες κατακλίσεις και δεν μας είπαν τίποτα πριν. Δεν μας αφήσανε να μπούμε μέσα. Δεν είχα ιδέα ότι είχε τέτοιες κατακλίσεις» λέει η γυναίκα στον ΑΝΤ1.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έφτασε στο Νοσοκομείο Χανίων από την «Αγία Σκέπη» τον περασμένο Δεκέμβρη σχεδόν ετοιμοθάνατη. Οι κατακλίσεις στην πλάτη και στα πόδια είχαν προχωρήσει έως το κόκκαλο.

Όπως είπαν οι συγγενείς του θύματος, λόγω της καραντίνας δεν μπορούσαν να επισκέπτονται τους συγγενείς τους και δεν είχαν καταλάβει τι πραγματικά συνέβαινε.

«Να κλείσει η δομή και να μην ταλαιπωρούνται άλλο ο κόσμος που είναι εκεί μέσα» δήλωσε συγκλονισμένη η συγγενής του θύματος.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις