Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου τιμάει την Γυναίκα Αστυνομικό για την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου τίμησε την Γυναίκα Αστυνομικό για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει ότι «Η μητρότητα είναι ταυτισμένη με την ζωή, με το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον του κόσμου».

Έπειτα επισημαίνει ότι η Γραμματεία Γυναικών της τιμάει την ΜΗΤΕΡΑ Αστυνομικό που καλείται να ανταπεξέλθει παράλληλα και στους δύο απαιτητικούς αυτούς ρόλους, προσφέροντας σε κάθε μία ένα καλλωπιστικό φυτό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
H Γυναίκα Αστυνομικός έχει πλέον ιδιαιτέρως ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου κάθε έτους γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα της μητέρας.

Η «Εορτή της Μητέρας» ημέρα αναγνώρισης της προσφοράς της δεν αποτελεί ένα συμβολικό γεγονός. Στο πρόσωπο κάθε μητέρας-Αστυνομικού τιμάμε την ανιδιοτελή αγάπη, την αφοσίωση, το σθένος, αλλά και τον μόχθο και τις στερήσεις που δοκίμασε αφιερωμένη στην ανατροφή των παιδιών της. Η μητρότητα είναι ταυτισμένη με την ζωή, με το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον του κόσμου. Με αφορμή την ημέρα αυτή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου με την Γραμματεία Γυναικών της τιμάει την ΜΗΤΕΡΑ Αστυνομικό που καλείται να ανταπεξέλθει παράλληλα και στους δύο απαιτητικούς αυτούς ρόλους, προσφέροντας σε κάθε μία ένα καλλωπιστικό φυτό.

Ευχαριστούμε το Φυτώριο Κρατερού ‘ ΣΤΕΛΙΟΣ- ΣΤΕΛΛΑ’ για την ανιδιοτελή χορηγία των φυτών η οποία αποτελεί πολύτιμο ηθικό και υλικό στήριγμα στις προσπάθειες κάθε γυναίκας Αστυνομικού του Νομού μας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες.

Περισσότερες Ειδήσεις