Συνεχίζονται τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Μοιρών

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το έργο Συντήρησης κι εξοπλισμού του Σταδίου Μοιρών.

Οι εργασίες συνεχίζονται, ενώ παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται επιπλέον 17 έργα, μεταξύ των οποίων η κατασκευή του ξενώνα ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη, τα αποδυτήρια στο γήπεδο της Πόμπιας, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο Ζαρού, η κατασκευή δικτύου πυρόσβεσης στην Καλυβιανή, η κατασκευή γηπέδων 5 x 5 στα Πηγαϊδάκια και το Πετροκεφάλι, η επισκευή και συντήρηση του Περιφερειακού ιατρείου Γρηγοριάς, η ανάπλαση της πλατείας Δασκαλογιάννη στις Μοίρες, η συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Βοριζίων, η επισκευή του κοινοτικού καταστήματος στο Αντισκάρι, οι εργασίες στους βοηθητικούς χώρους του Ανοικτού Θεάτρου Ζαρού, η άρδευση του Μαγαρικαρίου και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Μοιρών.

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν συνολικά 17 διαφορετικά έργα στο Δήμο μας που βρίσκονται σε φάση εξέλιξης και ολοκλήρωσης» αναφέρει με δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Γιάννης Φασομυτάκης για να προσθέσει:

«Σε αυτή τη φάση, στόχος μας είναι να έχουν προχωρήσει μελέτες, να έχουν δημοπρατηθεί και να έχουν εκκινήσει, όσο το δυνατόν περισσότερα έργα».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα ως Δημοτική Αρχή θέσαμε ως στόχο, αφενός να συνεχίσουμε όσα έργα είτε είχαν δρομολογηθεί, είτε βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, αλλά και να θέσουμε τις βάσεις για το όραμα μας, που είναι ένα όραμα δημιουργίας και ανάπτυξης. Ήδη έχουν γίνει πάρα πολλά.Δεν εφησυχάζουμε όμως. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε. Γιατί στόχος μας είναι ένας Δήμος Φαιστού που θα κοιτάζει το μέλλον προς όφελος όλων των πολιτών».

Περισσότερες Ειδήσεις