Εικόνες ντροπής στον Άγιο Νικόλαο

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Την θλίψη και την αγανάκτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Γιώργου Βάρδα, προκάλεσαν τα φαινόμενα βανδαλισμού στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, που έχει ανακαινιστεί πρόσφατα από τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Σε σχετική δήλωση του ο κ. Βάρδας τόνισε :

Θα μπορούσε η πόλη μας να είναι πιο καθαρή; Θα μπορούσαμε να την αγαπάμε περισσότερο; Τελικά τι μας λείπει ; επαρκής αριθμός εργαζόμενων στην καθαριότητα ή ένας φύλακας σε κάθε κάδο, γωνία, παρκάκι; Μπορεί τελικά να έχουμε την καθαριότητα που μας αξίζει ;

Μετά τους βανδαλισμούς των κάδων, τα γκράφιτι στα πετρόχτιστα της λίμνης, τον διπλό βανδαλισμό στις δημόσιες τουαλέτες, ακολουθεί το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Ένα έργο που ανακαινίστηκε πρόσφατα και που προσφέρει καθημερινά ένα χώρο ασφαλή για παιχνίδι στους μικρούς συνδημότες, ένας χώρος που φιλοξενεί δράσεις Δημοτικών Σχολείων καθ όλη την διάρκεια του έτους (εκμάθηση του Κ.Ο.Κ), έγινε στόχος αγνώστων, ενώ οι εικόνες που αντίκρισαν το πρωί τα συνεργεία καθαριότητας είναι αποκαρδιωτικές (καμένο γκαζόν, σκουπίδια επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών, ξήλωμα παγκακίου, συσσωρευμένα σκουπίδια στους κάδους ανακύκλωσης) .

Η εικόνα αυτή δεν τιμά κανένα. Φανερώνει έλλειψη παιδείας και ευθύνης”.

Περισσότερες Ειδήσεις