«Η γη της ελιάς» spoiler: Τέσσερα νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Τέσσερα νέα πρόσωπα ετοιμάζονται να μπουν στη «Γη της ελιάς» και να αναστατώσουν τις ζωές των ηρώων, σύμφωνα με το TiVi Σήριαλ.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να γνωρίζουμε το ένα πρόσωπο. Πρόκειται για τον Δημοσθένη, τον εγκέφαλο του εγκληματικού συνδικάτου της Μάνης και ξαδέρφου του Στάθη.

Ο Δημοσθένης θα κάνει την εμφάνισή του στη Μάνη μαζί με τη γυναίκα του και θα θελήσει να βάλει τάξη στις επιχειρήσεις του με απρόβλεπτες συνέπειες κυρίως για τον Κωνσταντίνο που είναι το δεξί του χέρι.

Ένας νέος ήρωας που θα δούμε είναι ο αδελφός της Εύας που μετακομίσει τη Μάνη και θα ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση που θα συζητηθεί.

Η Αλκμήνη είναι μια νέα κοπέλα γύρω στα 30 που σύμφωνα με το περιοδικό θα την προσλάβει η Μυρτάλη για βοηθό στο εργαστήριο με τα καλλυντικά της.

Θα έχουμε όμως και μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη. Στη Μάνη καταφθάνει ο Χρήστος, ένας 30χρονος άντρας από τον Καναδά, ανιψιός του Λυκούργου, που όπως όλα δείχνουν θα υποδυθεί ο Βασίλης Μίχας όπως ο ίδιος προανήγγειλε.

Ο Χρήστος κρύβει πολλά μυστικά ενώ θα επιμείνει να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Θα διαπραγματευτεί μαζί της και όπως φαίνεται θα τα καταφέρει.

Περισσότερες Ειδήσεις