Realtors Kreta
Realtors Kreta

Ο Βασίλης Λαμπρινός για την Γιορτή της Μητέρας

Η μητρότητα είναι ταυτισμένη με την ζωή, με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του κόσμου.

"Η «Εορτή της Μητέρας» –συμβολική ημέρα αναγνώρισης της προσφοράς της– δεν αποτελεί ένα συμβατικό γεγονός".

Στο πρόσωπο κάθε μητέρας τιμάμε την ανιδιοτελή αγάπη, την αφοσίωση, το σθένος, αλλά και τον μόχθο και τις στερήσεις που δοκίμασε αφιερωμένη στην ανατροφή των παιδιών της. Η μητρότητα είναι ταυτισμένη με την ζωή, με το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον του κόσμου.

Στην εποχή μας, με τα πολυμέτωπα και δύσκολα κοινωνικά ζητήματα, η αποστολή της μητέρας δοκιμάζεται. Ο σκληρός καθημερινός αγώνας της για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που ανακύπτουν στον οικογενειακό και στον εργασιακό χώρο, απαιτεί μεγάλες προσπάθειες, καθώς πρέπει να εναρμονιστούν τα οικονομικά θέματα του σπιτιού, οι υποχρεώσεις και το ωράριο εργασίας, με την ευθύνη της μητρότητας.

Για να φέρει σε πέρας το πολύτιμο έργο της, κάθε μητέρα χρειάζεται την αμέριστη στήριξη της κοινωνίας και της πολιτείας, με αποτελεσματικά μέτρα προστασίας, που θα εξασφαλίζουν δυνατότητα εργασίας, αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, και ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής.

Η σημερινή Εορτή αποτελεί μια ουσιαστική αφορμή για να εκφράσουμε και πάλι τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο της μάνας, στην παντοτινή παρουσία της στην ζωή μας."

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις