Αυγενάκης: Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί ξανά και στον τομέα του αθλητισμού

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Τις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που έφερε η κυβέρνηση στον αθλητισμό απαρίθμησε ο αρμόδιος υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης από το βήμα του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρθηκε κυρίως στα μέτρα κατά της βίας και της κακοδιαχείρισης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι προκλήσεις αντιμετωπίστηκαν με αποτελεσματικότητα.

Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει καταφέρει την αναβάθμιση του αθλητισμού και φέραμε νομοσχέδια τομές. «Αυτά τα τρία χρόνια καταφέραμε», όπως είπε, «πολλά με το σχέδιο και την καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί ξανά και στον τομέα του αθλητισμού έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά και πρόσθεσε ότι πλέον έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά.

Ανέφερε πως η αθλητική μεταρρυθμιση βελτιώνει και αναπτύσσει τον ελληνικό αθλητισμό, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αθλητική οικογένεια και τόνισε ότι σκοπεύουμε να επαναφέρουμε τη χώρα μας στις κορυφαίες του κόσμου.

«Μεσα από τις μεταρρυθμιστικές παρεμβάσεις κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου, τόνισε ο κ Αυγενάκης και πρόσθεσε ότι βάζουμε τάξη, αγκαλιάζουμε όλα τα αθλήματα, δημιουργούμε συνθήκες ανανέωσης, στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό» σημείωσε.

«Ολα αυτά δεν θα είχαν γίνει πράξη αν η παράταξή μας, υπογράμμισε ο υφυπουργος, δεν είχε δώσει την απαιτούμενη αξία στον αθλητισμό. Θα γίνονταν αν δεν είχαμε ισχυρή κυβέρνηση αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε πως ο ρόλος του κόμματος ήταν και παραμένει εξαιρετικά σημαντικός Το κόμμα, η παράταξή μας μπορεί να πρωτοστατήσει στην ισχυροποίηση με το αθλητικό γίγνεσθαι» πρόσθεσε.

Τελος ο κ Αυγενακης ανέφερε πως «η χώρα μας άνοιξε μια νέα χρυσή σελίδα στο κεφάλαιο του αθλητισμού και υπάρχει μπροστά μας ένας μεγάλος χρόνος παραγωγής και δράσης».

Περισσότερες Ειδήσεις