Η «εξήγηση» του άνδρα που κλώτσησε γατάκι – «Σιγά που το σκοτώσαμε»

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250
Σε «εξηγήσεις» για το περιστατικό της ντροπής, που έφερε πλήθος αντιδράσεων αλλά και παρέμβαση Θεοδωρικάκου, προχώρησε ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει γατάκι σε ταβέρνα της Αιδηψού.

 

«Για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια από εμένα (…) ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Ναι, δεν είναι σωστό,δ εν είναι ωραίο, ούτε κάτι που έπρεπε να γίνει. Ναι είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω, ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ***. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στην παραλία» αναφέρει αρχικά σε story του στο προφίλ του στο Instagram.

Έπειτα, υποστηρίζει πως «το 90% από αυτούς που μου έχουν στείλει και βρίζουν δεν έχουν καν σκύλο και γάτα στο σπίτι τους. Ας πάνε να πάρουνε και μετά να βγούνε να μιλήσουνε για αδέσποτα και κακομεταχείριση».

«Δεν ανέβασα τα σκυλιά και τα γατιά μου για να σας δείξω ότι είμαι άγιος και το καλύτερο παιδί ποτ υπάρχει. Μην το πάμε εκεί πέρα, για να εμπέδωσε ότι δεν είμαι ό,τι να ‘ναι και κανένα μαλ******ο που βγαίνει στον δρόμο και κοπανά σκυλιά και γατιά. Σας ξαναείπα μια μ****** ήταν, ζήτησα συγγνώμη προσωπικά» συμπληρώνει.

«Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα. Το αν θα πρέπει να μου μιλήσετε έτσι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο (…). Το αν θέλετε να μάθω για αυτή την πράξη να μάθω και να πάθω, να πάτε στο δικαστήριο (…). Να φάω την ποινή μου, όπως λέτε και εσείς» ισχυρίζεται στο τέλος.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά την ανάρτηση των εν λόγω ιστοριών, έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις