Αυγόφετες από τσουρέκι με μους γιαουρτιού και μαρμελάδας φράουλας (vid)
Υλικά για τις αυγοφέτες
8 φέτες τσουρέκι,
3 αυγά,
220 γρ. γάλα 3,5%,
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας,
½ κ.γ. κανέλα,
4 κ.γ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Υλικά για τη μαρμελάδα φράουλας
200 γρ. φράουλες,
100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη,
1 λάιμ το χυμό,
1 φύλλο αρμπαρόριζας.
Υλικά για την μούς από γιαούρτι
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 10 %, 50 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 2 κ.γ. άχνη ζάχαρη.
Υλικά για το σερβίρισμα
6 φρέσκες φράουλες, 4 φύλλα φρέσκο δυόσμο.