Κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα
Κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα

Κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα

Πού αναμένονται τις επόμενες ώρες καταιγίδες

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά» στη χώρα. Νέα επιδείνωση του καιρού, πού θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.

Δεν λέει να υποχωρήσει η κακοκαιρία «Αθηνά», που πλήττει εδώ και τέσσερις ημέρες τη χώρα με πολύ έντονα φαινόμενα. Το βράδυ της Κυριακής εκδηλώθηκε έντονη καταιγίδα στην Αθήνα, ενώ τις προηγούμενες ώρες επλήγησαν πολύ η Εύβοια, το Πήλιο και η Λάρισα.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, οι ουρανοί στην Αθήνα άνοιξαν, δρόμοι μετατράπηκαν μέσα σε λίγη ώρα σε ποτάμια, ενώ η νύχτα έγινε μέρα από τους πολλούς κεραυνούς. Οι αναφορές για ισχυρή νεροποντή έρχονται από πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Oπως είναι γνωστό τις επόμενες ώρες αναμένονται καταιγίδες, με μεγάλα ύψη βροχόπτωσης σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Μεταξύ άλλων, σημαντικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Καταιγίδες και χαλάζι τη Δευτέρα

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες, με μεγάλα ύψη βροχόπτωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις χαλαζοπτώσεις, αναμένονται τη Δευτέρα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Μεταξύ άλλων, σημαντικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις