Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων στην Κρήτη
Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων στην Κρήτη

Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων στην Κρήτη

Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών στην Κρήτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες μετά από καταγγελία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς των κοριτσιών, καθώς πρόκειται για αδελφές, το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι σε περιοχή του Λασιθίου με κατηγορούμενο έναν 70χρονο άνδρα.

Όπως αναφέρουν το περιστατικό εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του το μεγαλύτερο κορίτσι, ηλικίας 14 ετών, πριν από λίγες ημέρες και εν συνεχεία το είπε και στον πατέρα του. Το σπίτι των παιδιών βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 70χρονου και μάλιστα τα τρία κορίτσια δεν ήταν λίγες οι φορές που έπαιζαν στην αυλή του, δεδομένου ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών ήταν πολύ καλές.

Επιπλέον, στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. δόθηκε και ένα μήνυμα με άσεμνο περιεχόμενο που είχε σταλεί από το κινητό του κατηγορουμένου στο κινητό της 14χρονης, σήμερα κοπέλας. Ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να αρνείται ότι έστειλε τέτοιο μήνυμα, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν έχει καλή σχέση με την τεχνολογία καιτα κινητά, ενώ μάλιστα φέρεται να είπε ότι το κινητό του το χρησιμοποιούν και τα εγγόνια του, τα οποία μπορεί να εστείλαν εκείνα την άσεμνη φωτογραφία.

Όπως ήταν φυσικό ο 70χρονος άνδρας μετά την καταγγελία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια για να απολογηθεί, ενώ σαφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις