Παραμείνει υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ ο Δημήτρης Αγαπίου
Παραμείνει υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ ο Δημήτρης Αγαπίου

Παραμείνει υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ ο Δημήτρης Αγαπίου

Παραμένει ως Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ ο Δημήτρης Αγαπίου, ενώ παράλληλα διορίζεται έτερος υποδιοικητής ο Νεκτάριος Παπαβασιλείου.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του ο Δ. Αγαπίου, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Παπαβασιλείου και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Μετά και από την έκδοση του ΦΕΚ διορισμού του Nektarios Papavasiliou ως έτερου Υποδιοικητή στην 7η ΥΠΕ Κρήτης οφείλω να τον καλωσορίσω στην Υγειονομική Περιφέρεια.

Να ευχηθώ καλή και δυναμική θητεία, ευελπιστώ και προσδοκώ, αν και το θεωρώ βέβαιο να έχουμε άριστη και εποικοδομητική πορεία.

Με την αφορμή αυτή και με ιδιαίτερη συγκίνηση θα πρέπει να αναφέρω ότι στον χώρο του Εθνικού Συστήματος Υγείας όλοι οι Υγειονομικοί και οι εργαζόμενοι στην ΥΠΕ Κρήτης, στα Νοσοκομεία μας αλλά και στην Π.Φ.Υ υπερέβαλαν εαυτούς τόσο στην διαχείριση της πανδημίας όσο και των άλλων καθημερινών καθηκόντων.

Ο χώρος της Υγείας από οποιοδήποτε πόστο απαιτεί αφοσίωση και ευαισθησία,συμπόνια, θυσία και αυτοπροσφορά προς το συνάνθρωπο που προσέρχεται σε εμάς σε ευάλωτες στιγμές της ζωής.

Ως Γιατρός και ίδιος έτσι και θα συνεχίσω να πράττω όπως και με αξιοπρέπεια και αποτελεσματικότητα και από την θέση του Υποδιοικητη της ΥΠΕ Κρήτης, νιώθω μονο περηφάνια, για την μεγάλη προσπάθεια όλων των συναδέλφων μου και συνεργατών.

Καλή αρχή! Συνεχίζουμε…»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις