Νηστίσιμο ραβανί από τον Σταύρο Βαρθαλίτη (vid)

Νηστίσιμο ραβανί από τον Σταύρο Βαρθαλίτη
Υλικά για το ραβανί:
300 γρ. αλεύρι γ. ο. χ.,
150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό,
300 γρ. σιμιγδάλι ψιλό,
150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη,
300 γρ. τριμμένο ινδοκάρυδο,
150 γρ. ελαιόλαδο,
1 πορτοκάλι το ξύσμα,
300 γρ. χυμό πορτοκαλιού,
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ,
12 λευκά αμύγδαλα, 1 κ.γ. αλάτι, 1 κ.σ. βούτυρο για το ταψί, 1 κ.σ. αλεύρι για το ταψί.
Υλικά για το σιρόπι: 800 γρ. ζάχαρη, 800 γρ. νερό, 1 ξυλάκι κανέλας, ½ πορτοκάλι τις φλούδες.
Υλικά για το σερβίρισμα: .Παγωτό καϊμάκι ( προαιρετικά )

