Ρούλα Πισπιρίγκου: Έψαχνε άνθρωπο για να κάνει κακό στον Μάνο Δασκαλάκη

Η 33χρονη ζητούσε κάποιον να επιτεθεί στον άνδρα της, «ώστε να μην μπορεί να εργαστεί και να βιοποριστεί» – «Αν πέσω σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου» – Οι παράξενες ερωτήσεις για το Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση και τις ενέργειες της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, μετά τη χορήγηση κεταμίνης, που εντοπίστηκε στον οργανισμό της.

Αυτή τη φορά, μια νέα καταγγελία για την 33χρονη δημιουργεί νέες αντιδράσεις και ερωτήματα, καθώς φέρεται να έψαχνε άνθρωπο για να κάνει κακό στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Στην σοκαριστική δήλωση προχώρησε ένας άνδρας που εργάζεται για την ασφάλεια «υψηλών» προσώπων μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1.

Υποστήριξε ότι εκείνη τον προσέγγισε και ζήτησε προστασία, καθώς δεχόταν απειλές.

Ο άνδρας, που μίλησε υπό τον όρο της διαφύλαξης της ανωνυμίας του, σημείωσε ότι προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα γνωρίζει και αποκάλυψε ακόμη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε εάν έχει κάποιον γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθει για την πρόοδο στην έρευνα για τον θάνατο της κόρης της, για τον οποίο πλέον είναι κατηγορούμενη, ενώ ρώτησε και εάν ισχύει πως όποιος οδηγείται για κατάθεση – ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών “σπάει” μέσα σε 15 λεπτά.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ακόμη πως στο δεύτερο ραντεβού που είχε με την Ρούλα, κατηγορούμενη ως παιδοκτόνος, του ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο «για να κάνει κακό στον άνδρα της, να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει, ώστε να μην μπορεί να εργαστεί και να βιοποριστεί στην Αθήνα και έτσι να αναγκαστεί να γυρίσει στην Πάτρα».

Όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, της απάντησε πως δεν γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους και ότι η δουλειά του είναι να προστατεύει ανθρώπους από τέτοιους κινδύνους, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Ακόμη, αίσθηση προκαλούν όσα μετέφερε ο άνδρας ότι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πατέρα των τριών νεκρών σήμερα παιδιών τους, αποδίδοντας σε εκείνη την φράση «αν “πέσω” σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου».

«Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει», ανέφερε στην συνέντευξη του ο άνδρας, ενώ ερωτηθείς για την εικόνα που αποκόμισε από τις επαφές του με την Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως η γυναίκα «είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Περισσότερες Ειδήσεις