Πάτρα: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από το 2014!

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Μία νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, έφερε στο φως το MEGA, τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού.

Όπως αναφέρθηκε, το ζευγάρι τότε βρισκόταν λίγο πριν να παντρευτεί όταν κοινωνικός λειτουργός από τον Δήμο Πάτρας (μετά την καταγγελία), τους επισκέφθηκε στο σπίτι μετά από προκαθορισμένο ραντεβού. Οι ίδιοι είχαν αναφέρει ότι η συγκεκριμένη καταγγελία είναι μία κακοήθεια από κάποιο πρόσωπο λόγω ζήλιας.

Μετά την επίσκεψη από τον λειτουργό δεν έγινε επισταμένος έλεγχος ενώ θα έπρεπε να γίνει ιατροδικαστική έρευνα. Έτσι θα είχε αποτραπεί ο θάνατος των τριών παιδιών.

 

Περισσότερες Ειδήσεις